A Lukács Autómentő tulajdonosának ajánlata a Prémium Lakóautó!

A Lukács Autómentő tulajdonosának ajánlata a Prémium Lakóautó!

Ha lakóautó vásárlását fontolgatja, mindenképpen keresse fel a Prémium Lakóautó weboldalát, vagy hívja őket a +36 20 2428 824-es telefonszámon!

A Prémium Lakóautó járműparkjának tagjai a legújabb, rendkívül jó állapotban lévő modellek! A járműveket személyesen is megtekintheti, valamint a weboldalon is kizárólag top állapotban lévő eladó lakóautókkal találkozhat!

Cégük lakóautó bérbeadásával is foglalkozik, egy-egy bérlést követően pedig minden lakóautót teljes átnézésre visznek. Rendszeres szervizelésen, folyamatos átvizsgáláson esnek át, áruk pedig kedvezményes! A munkatársak maguk is a lakóautózás szerelmesei, így az ügyfelet biztosan nem éri kellemetlen meglepetés!

Bármely lakóautó vásárlása mellett is döntsön, ők garantálják, hogy abba csak bele kell ülnie és már vezetheti is! Egy-egy átvilágítás nem csak a szervizből áll. A lakóautó belterét is rendszeresen átvizsgálják, ózongenerátorral fertőtlenítik, mely hatásosabb, mint a vegyszerek. Eladáskor a jármű újszerű állapotban lesz kívül is és belül is!

Prémium Lakóautó – Önnek, családjának, és barátainak. Távol az embertömegektől!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük