Autómentés az M2-es autópályán

Autómentés az M2-es autópályán
Autómentés az M2-es autópályán
+36 20 563 0389

Váratlan meghibásodás érte az M2-es autópályán? Autómentőt keres Pest megye környékén? – Hívja a Lukács autómentőt!

Rengeteg ember indul úgy útnak, hogy ha gépjárművét nem várt meghibásodás érné, akkor teljesen tanácstalanul állna, hogy kit hívjon segítségül. Egy-egy barátot, ismerőst? Közutak esetében ez egy lehetséges megoldás lehet, természetesen a probléma súlyosságához mérten. Viszont, ha az autó szállításra szorul, akkor már érdemes szakértőt hívni.

Az autópályák esetében sajnos ez az opció nem áll fenn.

A hatalmas autótömeg, az óriási sebesség, nem beszélve a sokszor kedvezőtlen időjárási viszonyokról, mind rendkívül veszélyessé teszik az autómentést az M2-esen. Amennyiben gépjárműve meghibásodott, használja a leállósávot! Ezután utasaival együtt vegye fel a láthatósági mellényt, majd kellő távolságban helyezze ki a veszélyjelző háromszöget is. Laikusként tartózkodjon a gépjármű önerőből történő javításától, nehogy nagyobb baj keletkezzen. Húzódjanak biztonságba és ezt követően azonnal keresse cégünket. Szakembereink rövid időn belül a helyszínre sietnek.

A telefonban igyekezzen a lehető legpontosabb leírást adni a problémáról, illetve tartózkodási helyéről. Ez nagyban befolyásolja azt, hogy kollégáink milyen eszközökkel, milyen gyorsan érnek ki a helyszínre.

Cégünk 2,2 tonnáig vállal autómentést az M2-es autópályán!

Autómentő az M2-esre! – miért válassza cégünket?

  • Igyekszünk a lehető leggyorsabban kiérni a helyszínre
  • Szakembereink sok tapasztalattal és naprakész tudással rendelkeznek
  • Az év összes napján, így ünnepnapokon is számíthat ránk: 0-24 órás ügyeletünk van
  • Mindenki számára megfelelő áron kínáljuk szolgáltatásunkat, hosszútávú együttműködésre törekszünk ügyfeleinkkel
  • Minőségi trélerekkel és felszereléssel dolgozunk
  • Teljeskörű segítségnyújtás kínálunk: az autó mellett az utasok szállítását is vállaljuk 4 főig díjmentesen

Autómentőt az M2-es autópályára leginkább akkumulátor vagy gyújtás okozta gondok, kerékcsere, esetleg kuplunghiba esetén hívnak. Számtalan elektronikai meghibásodással is találkoztunk már, nem beszélve a mechanikai problémákról. Ezekből látható, hogy a problémák java sokszor megelőzhető, hogyha rendszeresen szervizeli gépjárművét. Ne felejtse, hogy saját maga és utasai mellett más közlekedők épségét is veszélyezteti, ha hibás autóval indul útnak!

Autómentés az M2-esen a Lukács autómentő segítségével! Keressen bennünket bizalommal!