Kerékcserében is otthon mozgunk, segítünk, ha kell

A kerékcsere szolgáltatás elsőre kissé nevetségesnek tűnhet. Legalább is annak a kis százaléknak, akik már csináltak ilyet. Egy szó mint száz, maga a kerékcsere folyamat nem nevezhető komplikáltnak, legalább is azoknak akik tudják. De, ha belegondolunk az életben bármi lehet könnyű, ha azt már megértettük, hogy működik, esetleg végig csináltuk néhányszor.

Szóljon hát e leírás azoknak, akik nem vágnak bele tudatlanul -hátha jó lesz-, kapkodva a kerékcserébe. Inkább megfontoltan, az mellett voksolnak, hogy kihívnak minket, hogy elvégezzük a feladatunk. Mellesleg a szolgáltatás jóval többször jöhet jól az életben, mint azt gondolná:

  • Elegánsan felöltözve egy találkozóra siet és defektet kap. Nem akarja bepiszkolni magát, nem akar kifeküdni az aszfaltra és összeolajozni a ruháját. Mit tesz? Hív minket!
  • Még sosem csinált, de még csak nem is nagyon látott kerékcserét, azt sem tudja, hogy kezdjen neki. Mit tesz? Hív minket!
  • Nincsenek megfelelő eszközei a szakszerű kerékcsere lebonyolításához. Ez a helyzet veszélyt is hordhat magával, amennyiben úgy dönt, hogy megoldja azzal, ami van, mondván kibírja hazáig. Maga az autó emelése és tartása is rizikós lehet eszköz hiányában, úgyszintén a hazaút is, ha nincs kellően felszorítva a kerék. Mit tesz? Hív minket!