Autómentés olcsón, ahogy Önök kérték

Készítettünk egy kisebb felmérést az emberek azon csoportjával, akik már túl vannak életük első (néhány) autómentésén. A kérésünk az volt, hogy fogalmazzák meg néhány szóban, hogy mi fontos számukra a szakmánkban. Mit várnak el, mi jelent pluszt és mi mínuszt. A leggyakoribb válaszok a következők voltak:

  • Autómentést olcsón
  • Autómentést gyorsan
  • Autómentést udvariasan
  • Autómentést rugalmasan

Fentről lefelé csökkenő sorrendben írtam, azaz az emberek legnagyobb százaléka az árazásra érzékeny. (Tehát az autómentést olcsón-ra szavaztak) Inkább várnak kissé többet, csak legyen olcsóbb. De miért tennék, ha cégünk ezeket vegyítve tudja Önnek nyújtani? Autómentés olcsón, gyors kiérkezési idővel, tapintatosan és precízen.

A cégünk alapításakor szükséges volt, hogy alacsonyabb áron indítsunk, mint a vetélytársak. Később rájöttünk, hogy ezt a jellemzőt megőrizhetjük hosszútávon is. Budapest területén akár már 7999 Forintól letudhatja az autómentést olcsón! Mi nem az egekbe szökő árazásban látjuk a jövőt… mi a hosszútávú kapcsolatokban, a lojális ügyfelekben hiszünk, akik újra és újra hozzánk fordulnak és hirdetik az igét az egész országban. Hogy biztosítsuk az autómentést olcsón, az autószállításán túl 4 utas díjmentes szállítását is vállaljuk.