Autómentés olcsón, ahogy Önök kérték

Készítettünk egy kisebb felmérést az emberek azon csoportjával, akik már túl vannak életük első (néhány) autómentésén. A kérésünk az volt, hogy fogalmazzák meg néhány szóban, hogy mi fontos számukra a szakmánkban. Mit várnak el, mi jelent pluszt és mi mínuszt. A leggyakoribb válaszok a következők voltak:

 • Autómentést olcsón
 • Autómentést gyorsan
 • Autómentést udvariasan
 • Autómentést rugalmasan

Fentről lefelé csökkenő sorrendben írtam, azaz az emberek legnagyobb százaléka az árazásra érzékeny. (Tehát az autómentést olcsón-ra szavaztak) Inkább várnak kissé többet, csak legyen olcsóbb. De miért tennék, ha cégünk ezeket vegyítve tudja Önnek nyújtani? Autómentés olcsón, gyors kiérkezési idővel, tapintatosan és precízen.

A cégünk alapításakor szükséges volt, hogy alacsonyabb áron indítsunk, mint a vetélytársak. Később rájöttünk, hogy ezt a jellemzőt megőrizhetjük hosszútávon is. Budapest területén akár már 7999 Forintól letudhatja az autómentést olcsón! Mi nem az egekbe szökő árazásban látjuk a jövőt… mi a hosszútávú kapcsolatokban, a lojális ügyfelekben hiszünk, akik újra és újra hozzánk fordulnak és hirdetik az igét az egész országban. Hogy biztosítsuk az autómentést olcsón, az autószállításán túl 4 utas díjmentes szállítását is vállaljuk.

Autómentés olcsón, ügyfeleink minden igényét figyelembe véve

Weboldalunkon, a lukacsautomeno.hu-n minden fontos információ ügyfeleink rendelkezésére áll, autómentés olcsón, autómentés Budapest kategóriában. Rovataink összefoglalják az alapvető tudnivalókat, hogy minden leendő ügyfelünk számára megkönyíthessük a tájékozódást. Bővítsük hát a fentebb összefoglaltakat további hasznos információkkal azt illetően, hogy pontosan mik az autómentés olcsón lépései. Elmundjuk azt is, hogy milyen további szolgáltatási lehetőségeket kínálunk Önöknek.

Egy komoly és szakszerű mentési folyamat első lépése az, amikor az Ön segélykérő hívása beérkezik hozzánk. Az autómentés olcsón szolgáltatásunkra való bejelentkezések kezeléséért a Lukács Autómentő diszpécserei felelnek. Az ő feladatuk rögzíteni az esetleges balesetek vagy meghibásodások alapvető adatait. A helyszínre induló autómentős szakembereink ezen adatok ismeretében tudják leghatékonyabban elvégezni feladatukat.

 

Íme néhány a legfontosabbak közül, mely minden nemű szolgáltatásunkra – legyen szó autó vagy furgon mentéséről – érvényesek:

 • helyszín,
 • gépjármű modell és típus,
 • az észlelhető hibák sora, minél pontosabban,
 • a helyzet benyomás szerinti súlyossága.

Ezek az információk teszik lehetővé, hogy a terepen dolgozó munkatársaink a lehető legjobban felkészülhessenek induláskor az autómentés olcsón szolgáltatásunk kivitelezésére. Közlekedésfigyelő munkatársakat is alkalmazunk, akinek feladata, hogy a kiérkező autómentők zökkentőmentes helyszínre jutásáért feleljenek. Ők találják meg számukra a legjobb és leggyorsabb útvonalat, a főváros aktuális forgalmától függően. Ekképpen tudja cégünk garantálni, hogy az autómentők Budapesten belül is, vagy az agglomerációban, legfeljebb 30 percen belül megérkezzenek a helyszínre.

Vállalkozásunk, a Lukács Autómentő mindig törekszik a legjobb és legbiztonságosabb munka elvégzésére. Sok-sok éves munkatapasztalattal a hátunk mögött abban hiszünk, hogy a jól kivitelezett autómentéssel mindkét fél elégedett a végén – win-win szituáció. Az autómentős szakmában egyáltalán nem elhanyagolható szempont az ügyfeleinkkel való bizalmi kapcsolat kiépítése. Fontos számunkra az emberséges bánásmód és a teljeskörű tájékoztatás. Egy feszült helyzetben bizony nagyon sokat számít a szolgáltató viselkedése, hozzáállása.

Felszerelésünk korszerű és mindig napra kész, így garantáljuk a gyors és precíz munkavégzést. A járművekre úgy vigyázunk, mint a sajátjainkra, elkerülve a további sérüléseket.

A hagyományos autómentés olcsón szolgáltatásunk mellé kiegészítő szolgáltatások is járnak. Ilyenek az alábbiak:

 • kiszállási díj (Budapesten és 10 km-es körzetében nem kell fizetni),
 • jármű elszállítása tetszőleges címre Magyarországon belül,
 • négy utas elszállítása tetszőleges címre az országon belül.

Ekképpen igyekszünk könnyebbséget biztosítani minden ügyfelünk számára egy-egy megterhelő helyzetben.