Autómentés M3 autópálya. Valóban lehetséges!

Autómentés Éjszaka Budapesten m3

Sok rémtörténetet hallottunk már az autómentőkkel kapcsolatban. Nagyon drága a szolgáltatás és cserébe nem kapnak semmit, rosszul rögzítik az autót és út közben leesik? Igen, sajnos ilyenek is történtek már nem is beszélve, hogy minden esetben a szolgáltatást igénybe vevővel fizetették meg a saját hibájukat is. Ezért nagyon fontos, hogy olyan szolgáltatást válasszunk, amely odafigyel ránk, ha megtörténik a baj és ne semmizzen ki bennünket. Különösen rossz volt a helyzet, mert eddig autómentő az M3-ra nem ment ki vagy ha igen, jócskán megvolt az ára. Ez most megváltozott.

+36 20 563 0389

Mire érdemes odafigyelnünk, miket vizsgáljunk meg ha valóban szükségünk van autómentőre az M3 autópályán?

Az elkövetkezendőkben néhány olyan szempontot mutatunk be, amelyek vizsgálata nagyon fontos, mielőtt bármelyik autómentő M3-as szolgáltatását igénybe vennénk:

  • Bizonyosan probléma van, vagy csak az üzemanyagunk fogyott el?
  • A szolgáltatás, amelyet igénybe szeretnénk venni, milyen csomagokkal rendelkeznek?
  • Manapság az interneten gyorsan utána tudunk járni, hogy van-e bármilyen pozitív vagy negatív minősítése a cégeknek.
  • Esetleg már rendelkezünk is ismerősök általi visszajelzéssel.
  • Milyen messze található a cég az autópályától? Az ugyanis növelheti az árakat.

Amivel sosem lehet számolni. Az éppen most…

Sosem érdemes a véletlenre bíznunk, vagy a sorsra, hogy jó szolgáltatást választunk-e. Mindig akkor jönnek az ilyen események és kiadások, amikor nem számítunk rá, vagy éppen nincs elég pénzünk. Mikor is jönne máskor? Éppen ezért tájékozódjunk előre a témában és járjuk közbe a lehetőségeket.

Megtörténhet azonban, hogy nem készülünk fel egy ilyen lehetőségre, mert ki gondolná, hogy éppen most lesz baj vagy épp velünk? Ilyenkor csak a szerencse az, ami a legnagyobb tárunk lehet a legrosszabb helyzetben. Az ember olyankor hozza a legrosszabb döntéseket, amikor nincs ideje átgondolni a lehetőségeket vagy pánikban van. Amikor ilyen történik, mindig a leggyorsabb úton akarunk kijutni az adott helyzetből és ennek meg is van a böjtje. Főleg, ha az autómentő az M3-ra kell kijöjjön.

De akkor mégis mit tehetünk, ha a baj megtörtént?

Minden esetben maradjunk nyugodtak. A megfelelő szolgáltatás választása esetén nagyon gyorsan kiér az autómentő az M3-ra ráadásul nem is csillagászati összegért. Ha ez megvan onnantól kezdve úgy magunkat, mint az autónkat biztonságban tudhatjuk. A pánik egy helyzetben sem szokott segíteni, miért pont itt hozna szerencsét?

Megbízható segítség váratlan helyzetekben: M3 autómentés a Lukács autómentővel

Az M3 autópálya Magyarország egyik legfontosabb útszakasza, amely Budapestet köti össze Kelet-Magyarországgal. Azonban az autóproblémák vagy balesetek mindig váratlanul érhetik az utazókat.

Az M3 Autómentés szolgáltatásunk segítségére lehet, ha bajba kerül az autópályán. Cégünk szakemberei jól ismerik az autópályát, és gyorsan reagálnak, hogy szakszerű segítséget nyújthassanak Önnek. A biztonságos autómentés és autószállítás érdekében bízza magát a szakemberekre.

A Lukács autómentő a legjobb választás, ha M3 autómentőt keres. Budapest és Pest megye területén kívül is vállalunk autószállítást és autómentést. A cégünk árai versenyképesek, és mindig az adott helyzet és gépjármű tömegétől függően alakulnak.

Mit tehetünk, ha megtörténik a baj?

Ha nem tudjuk, mi a probléma, és senki sem tud segíteni, az első teendő az M3 autómentő hívása. Fontos megjegyezni, hogy az autópályákon csak maximum 3 órát lehet tartózkodni a leállósávban. Ha ezt az időkorlátot megszegjük, a közútkezelő elszállítja a járművet. Ezen szabályok csak az autópályákra vonatkoznak. Közutakon nincs szigorú időkorlát, de mindenképpen érdemes minél hamarabb intézkedni.

Az autómentési helyzetekre való felkészülés része, hogy az autó felszerelésében legyen elakadásjelző háromszög és a láthatósági mellény. A háromszöget helyezzük ki jól látható helyre, körülbelül 10 méterre a járműtől. Viseljük a láthatósági mellényt, hogy biztonságosan megközelíthessük az autót. Este vagy rossz látási viszonyok között, olyan vészjelző lámpákat is használhatunk.

Miután megtettük az előkészületeket és hívtuk az M3 autómentőt, azaz a Lukács autómentőt nincs más teendőnk, mint várni. Amennyiben rendelkezésre áll, állvány vagy korlát mentén várakozhatunk a biztonság érdekében. A biztonságunk az elsődleges szempont, és a megfelelő autómentő cég gyorsan megoldja a problémát.

Nincs szükség pánikra

Az autómentés M3 szolgáltatásunkat bármikor, éjjel-nappal igénybe veheti. Kereshet minket akár targoncaszállítással vagy kerékcserével kapcsolatban, amelyek össztömege nem haladja meg a 2 tonnát.

Az M3 autómentés szolgáltatás életmentő lehet, különösen a hosszú és forgalmas útszakaszon. Ne hagyja, hogy az autóproblémák miatt kelljen lemondani az utazást.