AutómentÉS ÁRAK

Pontos tájokoztatást adunk kedvező árakkal a gépjármű elszállításáról, nem kell tartani a rejtett költségektől. Az autómentés árak egyedi kalkuláció alapján történnek, ugyanis minden helyzetet más-más körülmények jellemeznek, amelyek befolyásolhatják a szolgáltatás díját. Kérjük hívjon minket, hogy Önnek is egyedi árajánlatot tudjunk adni. 

+36 20 563 0389

Az autómentő árakat az alábbi körülmények befolyásolják:

 1. Megtett kilométerek száma
 2. Szállítandó gépjármű mérete és súlya
 3. Műszaki mentés: felborult vagy sárba ragadt, árokból való kihúzás, mélygarázsból való mentés
 4. Automata váltós vagy kézi
 5. Forognak a kerekek vagy kitört/nem forog
 6. Éjszaka vagy nappali autómentés
 7. Kormányozható-e a gépjármű
 8. Személyautó, teher vagy alacsony sportautó
 9. Milyenek a terepviszonyok mélygarázsba van, út szélén, városközpontban vagy külterületen?

Autómentés árak és autószállítás árakkal kapcsolatos tudnivalók

Nézzük a leginkább keresett szolgáltatásainkat:

Nálunk az ügyfél minden esetben egy komplex csomagot kap. Ebbe beletartozik az oda-vissza út, az egyszeri fel- és levétel, autópálya díjak belföldön, továbbá 30 perces várakozási idő is. Ráadásul még négy utas elszállítása is, az általuk kijelölt helyszínre. A járművet is oda szállítjuk, ahová Ön szeretné, legyen az autószervíz, az otthona…

Fontos még megjegyezni, hogy az autómentés árakat még az előtt közöljük Önnel, mielőtt elindulnánk. Így szabadon dönthet az árcédula felmérése után, hogy megfelelnek e a feltételek. Továbbá így biztosan elkerüli azt, hogy meglepetésszerűn, hidegzuhanyként érje az autómentés végén az árjelzés.

 

Mi jár a kedvező autómentés árak mellé?

A kedvező árak mellett a tettrekészségünk is sokatmondó.
Nálunk az autómentés árak úgy lettek kiszabva, hogy a kliens és mi is jól járjunk.

Teljeskörű segítségnyújtás

A mi célunk a cégnél az, hogy nem csak a járművével foglalkozunk, hanem magával az ügyféllel is. Elsősorban nyugalomra bíztatjuk őket és átvezetjük őket a mentés folyamatán is. Lépésről, lépésre, hogy minden lépésnél tudja, hogy fog majd kinézni. Az alacsony autómentési árak mellett még kedvezünk az utasok elszállításával egészen 4 főig. Így mutatjuk ki azt, hogy milyen fontosak nekünk az ügyfeleink.

Megbízhatóság és készenlétség

Tisztában vagyunk azzal, hogy amikor valakit az úton elér a krach általában türelmetlen és időszűkében érzi magát. Ezért is alap nálunk, hogy mindig és minden napszakban/órában készenlétben állunk. Az év bármely napjának, bármely órájában az autómentésre bevethetők vagyunk. Nálunk az íratlan szabálynak minősül, hogy csináld meg rendesen, vagy el se kezd. Mivel tudjuk milyen fontosak a járművek önöknek, ezért a legnagyobb szakértelemmel bánunk velük és vigyázunk rájuk. Mentéstől kezdve egészen a szállításig.

Gyakran előforduló meghibásodási okok a gépjárműveknél.

Az alacsony autómentés árak mellet nálunk még arról is képet kaphatnak, mi okozhatja a leggyakoribb meghibásodást a járműben. Mivel mi az autómentés budapesti vállalataként nap mint, nap találkozunk ismétlődő helyzetekkel, gyakori esetekkel ezért nem árt, ha önök is tudnak párat.
Példának okáért nézzünk is meg párat.

 • Meghibásodás az üzemanyag rossz minőségétől
 • Szivárgásoktól
 • A rossz elektromos vezetékek végett

Mégis egy felmérés azt mutatta ki még 2014-ben, hogy a legtöbb műszaki hibához az akkumulátor lemerülése vezetett. Mi itt a Lukács autómentőnél is csak alátudjuk támasztani mindezt. Az energiatelep lemerülése mellett még az elektromos és mechanikai problémák is gyakoriak. Többször előfordul még a kuplung meghibásodása, illetve a begyújtással való bonyodalmak.
Viszont semmi ok a pánikra. Autómentési áraink, 
pénztárca barátok mert nálunk az első a segítség.

Néhány szolgáltatásunk:

 •     Autómentés
 •     Autószállítás
 •     Bikázás
 •     Kerékcsere

Hívjon minket bármikor, mi készenlétben leszünk és sietünk az ön segítségére. Az árat még azelőtt szoktuk közölni önökkel, mielőtt még megindulnánk, hogy ne érje önöket meglepetésként az ár. Az autómentés árakról már a legelején tudnia kell az ügyfélnek!