Mire számítson, ha a Lukács autómentő „autómentés Budapest” szolgáltatását választja?

Autómentő M5. A legjobb választás!

A Lukács autómentő weboldalán minden fontos információt megtalál, ami az autómentés Budapest szolgáltatásunkhoz kapcsolódik. Az alábbi cikket segítségnek, összefoglalónak szánjuk, hogy megkönnyítsük az Ön számára a tájékozódást. Röviden elmondjuk benne, hogy mik az autómentés Budapest lépései, illetve magán a mentésen kívül milyen lehetőségeket kínálunk.

Mi történik, amikor Ön felhívja cégünket?

Az Ön hívásának beérkezése az autómentés legelső állomása. A bejelentkezésért diszpécsereink felelnek. Feladatuk, hogy rögzítsék a baleset vagy meghibásodás adatait. Ezen adatok ismeretében tudjuk a leghatékonyabban kivitelezni a feladatot. A fontos adatok közül néhány, a teljesség igénye nélkül:

  • az eset helyszíne
  • a gépjármű modellje
  • az észlelhető hibák, minél pontosabban
  • a helyzet súlyossága

Mindez lehetővé teszi, hogy a terepes munkatársak a legjobban felkészüljenek az autómentés előtt. A terepre érkező szakemberek zökkenőmentes kiérkezéséért a közlekedésfigyelő munkatársunk felel. Az ő feladata megtalálni a leggyorsabban járható útvonalat a helyszínig. Így tudjuk garantálni, hogy legfeljebb 30 perc alatt megérkezünk.

Mi teszi lehetővé a legpontosabb munkát a terepen?

Tapasztalatunknak és elveinknek tudjuk be, hogy mindig törekszünk a legjobb munkát végezni. Cégünk hisz abban, hogy az a jól kivitelezett autómentés, amellyel mindkét fél elégedett. Munkánk során törekszünk bizalmi kapcsolatot kialakítani ügyfeleinkkel, emberséges bánásmódon keresztül. Tudjuk, hogy egy feszült helyzetben sokat számít a szolgáltató viselkedése. Emellett törekszünk a felszerelésünk korszerűsítésére is. Ezzel tudjuk garantálni, hogy gyorsan és precízen dolgozzunk. Minden autómentés során az a célunk, hogy úgy vigyázzunk az Ön járművére, mintha az a sajátunk lenne.

Az autómentés mellé járó szolgáltatásainkról

Ez a fogalom nem csak magát a mentést jelenti nálunk. Egy mentés alapárába beleszámítanak még a következők is:

  • kiszállási díj (Budapesten és 10 km-es körzetében nem kell fizetni)
  • jármű elszállítása tetszőleges címre Magyarországon belül
  • négy utas elszállítása tetszőleges címre az országon belül

Ezzel biztosítunk ügyfeleink számára egy kis könnyítést egy megterhelő helyzetben. Bízunk benne, hogy hozzáállásunkat Ön is annyira értékeli, mint az eddigi ügyfeleink. Bármilyen felmerülő kérdés esetén keressen fel minket bátran!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük