Autó Bikázás bárhol bármikor!

A lemerült akkumulátor egy teljesen normális, ámbár igen szőrszálhasigató jelenség. Ez az időnként ismétlődő jelenetsor annak a velejárója, hogy valaki gépjárművet hajt. Bár a jelleméből adódóan, inkább neveznénk idegesítő mellékhatásnak, mintsem magától értetődő hibának. Erre a jelenségre, ha készülünk, ha nem, megtörténhet a leginkább nem várt pillanatban, amikor is segítségre szorulunk. Pontosabban autó bikázásra szorulunk és ekkor jövünk a képbe mi. Mit kell rólunk tudni?

  • Az autó bikázáshoz is a lehető leggyorsabb idő alatt érkezünk ki
  • Minden szükséges szerszámot magunkkal viszünk, hogy megoldjuk az útközben felmerülő esetleges újabb hibákat
  • Higgadtak, de fürgék vagyunk. Az idő pénz, és mi szeretnénk pénzt spórolni Önnek

A fenti felsoroláson túl, fontos megemlíteni, hogy az autó bikázáshoz is úgy állunk hozzá, mint egy másmilyen autómentéshez. Lényegében a kettő nem különbözik, csupán az autó bikázásnál már a helyszínen megoldható a gond. Ez azt jelenti, hogy nem kell plusz autószállítást végeznünk, amiből eredően jóval olcsóbbkétharmada a normál árnak– egy ilyen mentés.
Legyen szó a belváros közepéről vagy az Isten háta mögötti eldugott kis félreeső részről, ránk számíthat az autó bikázásban.

A Lukács autómentő segít – autó bikázás Budapesten és Pest megyében bárhol!

Szakmabeliként, sok éves tapasztalattal a hátunk mögött jól tudjuk, hogy a lemerüllt akkumulátor mennyire gyakori, mondhatni ,,normális’’, de idegtépő jelenség. Szinte mindenkivel megesik néhányszor, aki rendszeresen vezet valamilyen gépjárművet a közutakon. Mi a Lukács autómentőnél ezt a jelenséget inkább idegesítő mellékhatásnak nevezzük, mintsem egy valódi, magától értetődő hibának. Persze léteznek valóban hibás akkumulátorok is. Szóval az akkumulátor lemerülésére ha készülünk, ha nem, megtörténhet, mégpedig a legváratlanabb pillanatokban. Például, amikor sietnünk kellene valahová. Ha ilyenkor egy lemerült akksi miatt segítségre szorulunk, gyors indulás helyett, hívjuk gyorsan a Lukács autómentőt!

Cégünk ugyanis autó bikázást vállal – bárol és bármikor a fővárosban, annak környékén és Pest megyében. Mit kell tudni az autó bikázás szolgáltatásunkról?

Nos azt, hogy mint minden más típusú segítségnyújtásnál, autó bikázása esetében is a lehető leggyorsabban érkezünk ki a helyszínre. A körülmények megismerése után árajánlatot adunk, valamint a megoldáshoz minden szükséges szerszámot magunkkal viszünk. Ha más hibát is tapasztalunk gépjárműve esetében, igyekünk azt is még a helyszínen orvosolni. Mindent megteszünk, hogy elkerüljük az elszállítást, de természetesen megtörténik, hogy arra is sor kerül.

Nálunk, a Lukács autómentőnél munkatársaink higgadtak és fürgék is! Tudjuk, hogy az idő pénz, és mi valóban szeretnénk pénzt spórolni Önnek! Bíztató jel, hogy egy-egy autó bikázás az esetek döntő többségében valóban megoldható a helyszínen. Ehhez a számunkra talán legegyszerűbbnek bizonyuló feladathoz is olyan precizitással állunk hozzá, mint a komoly autómentésekhez. E szolgáltatásunk, lévén, hogy csak ritkán kell a hiba miatt autószállítást végezni, jóval olcsóbb a többinél. Mondhatjuk úgy is, hogy körülbelül a kétharmada a normál árnak.

Jól ismerjük Budapestet és egész Pest megye minden útszakaszát! Hasonlóan pénztárcabarát és egyszerű szolgáltatásunk a kerékcsere is! Bizony! Ebben is számíthat szakembereink segítségére! Ha defektet kap, vagy egyéb problémát észlel, hívjon bennünket bátran! Előfordulhat, hogy egy sofőr ugyan ért a kerékcseréhez, de nincsenek megfelelő eszközei éppen a művelet elvégzéséhez. Tárcsázza hát a +36-20-563-0389-es számot és kérjen segítséget a Lukács autómentőtől!

Autó bikázás és kerékcsere – bárhol, a nap minden szakaszában, a hét minden napján!