Autómentés M4 autópálya – a sztráda és a nehezített körülmények

Autómentés M4 autópálya – a sztráda és a nehezített körülmények

A magyar M4-es autópálya Budapest és a nagykereki román-magyar határátkelő között jelenleg is tervezés alatt áll, illetve épül, 2005 óta. Részben párhuzamosan fut a 4-es főúttal, valamint a 42-es főúttal is. Nagyvárad felé haladva kapcsolatot teremt a romániai, pontosabban észak-erdélyi A3-as autópályával. Napjainkban az autópálya nyomvonalának legnyagyobb része bár tervezés alatt áll, féloldali pályával elkészült szakaszai bizonyos helyeken üzemelnek. Például a 4-es főút településeket elkerülő szakaszaként Törökszentmiklósnál és Kisújszállásnál. Ezeket az említett szakaszokat érinti új szolgáltatásunk a Lukács autómentőnél, az autómentés M4 autópálya.

Fontos tudnivaló még az érintett útszakasz kapcsán az is, hogy az M4-es sztráda építkezése az elmúlt években többször szünetelt, újraindult. 2015. január 1-jétől az M4-es autóút (az egykori 4-es főút) Liszt Ferenc repülőtér és Üllő közti gyorsforgalmi szakasza (21 km – 29 km) díjköteles. Országos vagy Pest megyei e-matricával vehető igénybe. 2020 január 1-jétől a Berettyóújfalu és a román határ (Nagykereki) közötti szakasz díjköteles, országos vagy Hajdu-Bihar megyei e-matricával vehető igénybe. A Vecsés-nyugat és Liszt Ferenc repülőtér közti 1 kilométeres gyorsforgalmi szakasz, valamint az Üllőtől átadott rész egyelőre ingyenesen használható.

+36 20 563 0389

Autómentés M4 autópálya – új szolgáltatás a Lukács autónál!

Az autóutak milyensége, a rajtuk végzett állandó munkálatok, időjárási viszonyok igencsak meg tudják nehezíteni az autómentés folyamatát. Budapesti autómentést végző csapatként mi felettébb tapasztaltak vagyunk, ami a nehezített körülményeket, terepviszonyokat illeti. Akkor is, ha ügyfeleink autója egy olyan autópálya kellős közepén dobja be a törölközőt, mint az épülő M4-es.

M4 autómentés kérése esetén kiérkezésünkig az alábbiakat tanácsoljuk Önöknek:

  • mindig kapcsolja be a vészvillogót,
  • álljon minél távolabbra az Ön mellett elhaladó járművektől,
  • mindenképpen vegye fel a láthatósági mellényt,
  • helyezze ki az elakadásjelző háromszöget, körülbelül 150-200 méterrel az autó mögött,
  • az autó többi utasát, ha vannak, terelje a szalagkorlát mögé!

Bár Budapesti székhelyű autómentő vállalkozás vagyunk, az egész ország területén, sőt külföldön is vállaljuk a segítségnyújtást. Így az autómentés M4 telefonos bejelentés után a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre érkezünk. Élvezze a nyugalmat utazás közben, abban a tudatban, hogy ha szükségeltetik, a csapatunk autómentői az M4-esen ott teremnek segítségül!