Autómentés M1 autópálya – ha bajba jutott, hívja munkatársainkat!

Autómentés M1 autópálya – ha bajba jutott, hívja munkatársainkat!

A Lukács autómentőnél most szolgáltatásaink palettája az autómentés M1 autópálya szolgáltatással bővül! Csapatunk más területeken, kiváltképpen a fővárosban, valamint az M0-ás, M3-as és M5-ös autópályákon már bizonyított! Éppen ezért szeretnénk kibővíteni a segítségnyújtást más sztrádaszakaszokra is! Mától az M1-es autópályán bajba jutott közlekedők is bizalommal fordulhatnak hozzánk autómentés M1 témában!

Nézzük hát a pályaszakaszról való általános tudnivalókat! Az M1-es autópálya az osztrák fővárost, Bécset köti össze a magyar fővárossal. Magyarország észak-nyugati, gazdaságilag legfejlettebb és talán legforgalmasabb régiójában húzódik. Egyben a IV. számú Helsinki folyosó és az E60 transzeurópai út egyik szakasza. Hegyeshalom után csatlakozik az ausztriai A4-es autópályához. Az egyik legrégebbi magyar gyorsforgalmi útvonalról beszélünk. 1964 és 1996 között, több mint harminc év alatt épült ki jelenlegi hosszára.

E gyorsforgalmi út fontossága a rendszerváltás után nőtt meg igazán:

  • a járműforgalom rajta ma nagyon jelentős,
  • átlagos napi forgalma egy 2008-as adat szerint a Budapesthez közeli szakaszon 100 ezer, míg Győrnél 30 ezer jármű/nap volt.
+36 20 563 0389

Autómentés M1 – Lukácsék szakemberei az M1-es autópályán is napi szinten dolgoznak!

Fontos figyelembe vennünk, hogy az M1-es autósztrádán szinte folyamatos felújítások zajlanak. Rengeteg a sávlezárás, amely kifejezetten veszélyesé és nehézkessé teszi az itt történő autómentést. A sűrű forgalom és a gyakori munkálatok miatt autómentő csapatunk kiérkezési ideje megnőhet az M1-es pályára való kiszállás esetén.

Bajba jutott ügyfeleinknek mindenképpen azt ajánljuk, hogy húzódjanak le és a lehető legbiztonságosabb körülmények között várakozzanak a segítségre! Az M1-es autópálya megfelelő leállósávokkal rendelkezik. Szakembereink gyakran végeznek autómentést hasonlóan nehezített forgalmi körülményű útszakaszokon országszerte, így bízhat a szakszerű és biztonságos segítségnyújtásban!

Autómentés M1 autópálya! Felhívjuk a bajba jutottak és ügyfeleink figyelmét, hogy a saját javítási próbálkozások, a lelkes, de hozzá nem értő segítők nagyobb kárt okozhatnak! Kérjük, várják meg a helyszínre siető profi szakembereinket, akik a legjobb esetekben akár szállítás nélkül is orvosolhatják a problémát. Ha csak teheti, a baj nemét és tartózkodási helyét illetően közöljön pontos adatokat munkatársainkkal!