Autómentés M7-es autópálya szakaszokon

A 233 kilométer hosszú M7-es autópálya Magyarország legrégebbi autósztrádája. Az autópályán a maximális megengedett sebesség 130 km/h. A sztráda háromsávos szakaszokkal is rendelkezik.
Az M7-es autópályán naponta átlagosan közel 40.000 jármű halad át
(2018-as adatok szerint). Ennek a hatalmas számú gépjárműnek egy része a szakaszon való átkelés során óhatatlanul bajba jut. Egy defektes gumiabroncs vagy egy lemerült akkumulátor csupán a kisebb volumenű potenciális fennakadások közé tartozik. A gépjármű meghibásodásán kívül sajnos különböző súlyosságú balesetek is történhetnek. Ilyen esetekben a gyors autómentés M7-es autópálya szakaszokon elengedhetetlen. Ez a bajba jutott autós mielőbbi megsegítésének, illetve a forgalom zökkenőmentes tovább haladásának érdekében is fontos. Ilyenkor nagyon jó, ha kéznél van egy megbízható autómentő cég telefonszáma, amit azonnal tárcsázhatunk.

+36 20 563 0389
Autómentés M7-es autópályáról

A mi cégünk – a Lukács autómentő – megbízható, gyors és precíz munkát végez.

Segítségnyújtással kapcsolatos szolgáltatásaink felölelik az autómentést M7-es autópályán is. E szolgáltatások között szerepel például:

  • A személygépjármű helyszínről történő elszállítása
  • Egyéb típusú gépjárművek elszállítása, egészen 2,2 tonnáig
  • A kerékcsere
  • A kitört kerekű autó elvontatása
  • A lemerült akkumulátor bikázása

Az autómentő M7-es autópálya szakaszokra legtöbbször futóműhiba miatt vonul ki. A gyakori keréktörés mellett, a felforrt hűtővíz is sűrűn okoz bosszúságot az autóvezetőknek. A nem betartott sebességhatár szintén számos problémához vezet. Az autómentés M7-es autópályáról tehát gyakran tartogat kihívásokat. Mint az autóvezetők, úgy az autómentők számára egyaránt.
Vállalkozásunk szakképzett és lelkiismeretes munkatársai mindig megoldják az autópályán bekövetkező vészhelyzeteket. Professzionálisan és gyorsan orvosolják a felmerülő problémákat. Szakembereink a hét minden napján, 0-24 órában az ügyfelek rendelkezésére állnak.
Szolgáltatásaink díjszabása rendkívül kedvező. A weboldalunkon részletesen is áttekintheti árainkat.
A nehezített körülmények függvényében a weboldalon található indulóáraink változhatnak. Ez olyan speciális helyzetekben esedékes, amikor például felborult autót kell kimentenünk.
Ügyfeleinknek teljes körű segítségnyújtást kínálunk. Az autómentéssel járó adminisztrációban is segítünk. Ezzel is megkönnyítjük bajba jutott klienseink dolgát.
Az M7-es autópályán áthaladva mindig biztos lehet benne, hogy egy nemkívánatos probléma felmerülése esetén van kihez fordulnia. Azért, hogy nap mint nap ezzel a megnyugtató gondolattal indulhasson útnak, mindig legyen kéznél a Lukács autómentő elérhetősége. Jegyezze meg a +36 20 563 0389-es telefonszámot, és biztos lehet benne, hogy éjjel-nappal számíthat a segítségünkre.

Autómentés M7 autópályán: Kihívások és Megoldások

Nem ritka jelenség, hogy baleset történik az autópályán, vagy meghibásodás történik. Az autópályákon történő mentés számos tényezőtől függ, beleértve az autóút jellegét, az időjárási viszonyokat és a meghibásodott jármű állapotát. Autómentő vállalkozásunk tapasztalatával segítünk, hogy a kritikus pillanatokban gyors segítséghez juthasson.

Leállósáv használata: figyelmeztetések és biztonsági intézkedések

A leállósáv az egyik leghasznosabb eszköz az autósok számára, akik problémával szembesülnek az autópályán. Fontos azonban a megfelelő óvintézkedések betartása, mivel a leállósáv használata nem veszélytelen. Magyarországon minden nyolcadik halálos baleset az autópályák leállósávjában történik. Ezért a következő intézkedéseket javasoljuk:

  • Kapcsolja be a vészvillogót azonnal
  • Távolodjon el a forgalomtól
  • Viseljen láthatósági mellényt
  • Helyezzen ki elakadásjelző háromszöget 150-200 méterrel az autó hátulja mögött
  • Az autó utasait irányítsa a szalagkorlát mögé

Gyors segítség, azaz autómentés M7 autópályán

Professzionális szakembereink a megkeresés után a lehető leggyorsabban a helyszínre sietnek. Az autómentés M7 szolgáltatásunk különleges, mert a nap 24 órájában elérhető. Még azokon a nehezen megközelíthető helyeken és időpontokban is, amikor mások nem vállalnak mentést.

Az árak, amelyek kiemelnek minket a többiek közül

A Lukács autómentőnél nem csak korrekt árakat kínálunk, hanem széleskörű szolgáltatásokat is.

Az árakat befolyásolhatja több tényező is, például a megtett kilométerek, a gépjármű súlya, mérete, valamint az éjszakai vagy nappali autómentés. Fontos azonban tudni, hogy a végleges árat egy telefonbeszélgetés során történő helyzetfelmérés után tudjuk megmondani.

Profizmus és megbízhatóság

Az árak mellett az elkötelezettségünk a profizmus és a szolgáltatásaink bőséges palettája tesz minket kiemelkedővé. Keressen minket bizalommal, ha kiemelkedő szakértői munkát és korrekt árakat keres Budapesten és környékén. Bízza ránk autója biztonságát, és hívjon minket bármikor, a nap 24 órájában!