Autómentés M7-es autópálya szakaszokon

A 233 kilométer hosszú M7-es autópálya Magyarország legrégebbi autósztrádája. Az autópályán a maximális megengedett sebesség 130 km/h. A sztráda háromsávos szakaszokkal is rendelkezik.
Az M7-es autópályán naponta átlagosan közel 40.000 jármű halad át
(2018-as adatok szerint). Ennek a hatalmas számú gépjárműnek egy része a szakaszon való átkelés során óhatatlanul bajba jut. Egy defektes gumiabroncs vagy egy lemerült akkumulátor csupán a kisebb volumenű potenciális fennakadások közé tartozik. A gépjármű meghibásodásán kívül sajnos különböző súlyosságú balesetek is történhetnek. Ilyen esetekben a gyors autómentés M7-es autópálya szakaszokon elengedhetetlen. Ez a bajba jutott autós mielőbbi megsegítésének, illetve a forgalom zökkenőmentes tovább haladásának érdekében is fontos. Ilyenkor nagyon jó, ha kéznél van egy megbízható autómentő cég telefonszáma, amit azonnal tárcsázhatunk.

+36 20 563 0389
Autómentés M7-es autópályáról

A mi cégünk – a Lukács autómentő – megbízható, gyors és precíz munkát végez.

Segítségnyújtással kapcsolatos szolgáltatásaink felölelik az autómentést M7-es autópályán is. E szolgáltatások között szerepel például:

  • A személygépjármű helyszínről történő elszállítása
  • Egyéb típusú gépjárművek elszállítása, egészen 2,2 tonnáig
  • A kerékcsere
  • A kitört kerekű autó elvontatása
  • A lemerült akkumulátor bikázása

Az autómentő M7-es autópálya szakaszokra legtöbbször futóműhiba miatt vonul ki. A gyakori keréktörés mellett, a felforrt hűtővíz is sűrűn okoz bosszúságot az autóvezetőknek. A nem betartott sebességhatár szintén számos problémához vezet. Az autómentés M7-es autópályáról tehát gyakran tartogat kihívásokat. Mint az autóvezetők, úgy az autómentők számára egyaránt.
Vállalkozásunk szakképzett és lelkiismeretes munkatársai mindig megoldják az autópályán bekövetkező vészhelyzeteket. Professzionálisan és gyorsan orvosolják a felmerülő problémákat. Szakembereink a hét minden napján, 0-24 órában az ügyfelek rendelkezésére állnak.
Szolgáltatásaink díjszabása rendkívül kedvező. A weboldalunkon részletesen is áttekintheti árainkat.
A nehezített körülmények függvényében a weboldalon található indulóáraink változhatnak. Ez olyan speciális helyzetekben esedékes, amikor például felborult autót kell kimentenünk.
Ügyfeleinknek teljes körű segítségnyújtást kínálunk. Az autómentéssel járó adminisztrációban is segítünk. Ezzel is megkönnyítjük bajba jutott klienseink dolgát.
Az M7-es autópályán áthaladva mindig biztos lehet benne, hogy egy nemkívánatos probléma felmerülése esetén van kihez fordulnia. Azért, hogy nap mint nap ezzel a megnyugtató gondolattal indulhasson útnak, mindig legyen kéznél a Lukács autómentő elérhetősége. Jegyezze meg a +36 20 563 0389-es telefonszámot, és biztos lehet benne, hogy éjjel-nappal számíthat a segítségünkre.