Autómentés árak

Autómentés M7-es autópályáról

A Lukács autómentőnél nem árulunk zsákbamacskát. Mi pontos tájékoztatást adunk az általunk végzett szolgáltatásokat és az autómentés árakat illetően. Nálunk nem kell tartania a rejtett költségek okozta kellemetlen meglepetésektől. A megadott autómentés árakon kizárólag abban az esetben változtatunk, amennyiben szélsőséges helyzetekkel kerülünk szembe. Ilyenkor cégünk fenntartja a jogot az egyedi autómentés árak megszabására. Az autómentés árak pontos listáját most fel is vázoljuk Önnek. A következőkben felsorolt autómentés áraink bruttóbban értendőek.

AUTÓMENTÉS / AUTÓSZÁLLÍTÁS

Ezt a szolgáltatást már 7 999 Ft-tól végezzük. Budapesten, illetve a főváros 10 kilométeres körzetében ingyenes kiszállást vállalunk. Az ügyfelet és a vele utazókat, egészen négy fős létszámig, díjmentesen szállítjuk el a helyszínről. A beérkező segélyhívás után 5 percen belül visszahívjuk kliensünket, majd azonnal a helyszínre indulunk. Az általunk végzett szolgáltatásra 100%-os elégedettségi garanciát is vállalunk.

AUTÓ BIKÁZÁS BUDAPESTEN ÉS KÖRNYÉKÉN

Az autó bebikázását már 5 999 forintért is elvégezzük.

KERÉKCSERE BUDAPESTEN ÉS KÖRNYÉKÉN

A bikázáshoz hasonlóan, a kerékcserét is 5 999 forintos kezdőártól vállaljuk.
A fent említett feltételek (ingyenes kiszállás, 4 személy díjmentes szállítása, azonnali indulás, 100%-os elégedettségi garancia) minden szolgáltatásunkra érvényesek.
A vidéki autómentés, illetve autószállítás ára 100-150 Ft/km + áfa.
A felsorolt díjszabásban
és az autómentés árak terén esetlegesen előforduló változásokat a következő tényezők befolyásolhatják:

  • A szóban forgó helyszínig megtett kilométerek száma
  • A szállítandó gépjármű mérete és súlya
  • A műszaki mentés szükségessége (ez a felborult vagy sárba ragadt járművekre, az autók árokból való kihúzására, mélygarázsból történő elvontatására vonatkozhat)
  • A váltó típusa (kézi vagy automata váltó)
  • A kerekek állapota (forognak-e a kerekek vagy sem)
  • Éjszakai vagy nappali autómentés történik-e
  • Kormányozható-e a gépjármű
  • Az adott jármű típusa (személyautót, teherautót vagy alacsony sportautót kell-e elvontatni)
  • A terepviszonyok jellege (az elszállítás mélygarázsból, városközpontból, külterületről, vagy pedig az út széléről történik-e)

Az autómentés árak témájában további információkhoz juthat a lukacsautomento.hu weboldalon, vagy a +36 20 563 0389-es telefonszámon. Hívjon bennünket bizalommal, ha bármi további kérdése lenne, vagy ha autómentésre szorulna. Készségesen állunk rendelkezésére.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük