Korrekt autómentés Budapesten – és ez nem minden, amit kínálunk!

A profi autómentés árak nem kell, hogy az eget súrolják

Nálunk, a Lukács autómentő csapatnál mindig arra törekszünk, hogy az ügyfelünk is és cégünk is a legjobban járjon egy szolgáltatással. Ezért mi nem ígérünk hihetetlenül jó feltételeket. Amit mi nyújtani tudunk, azok a valódi, életszerű jó feltételek. Munkavégzésünk két egyszerű útmutató mentén történik. Ezek a professzionalitás és a kiszámíthatóság. Fő tevékenységünk az autómentés Budapest és Pest megye területén. A továbbiakban kifejtjük, hogyan zajlik egy ilyen munkafolyamat. Majd pedig ejtünk néhány szót az egyéb igényelhető szolgáltatásainkról is.

Autómentés azonnal, bármikor
Autómentés azonnal, bármikor

Autómentés azonnal, bármikor

Tudjuk, hogy az autómentés (Budapesten úgy bárhol máshol is) mindig azonnal szükséges. A hirtelen bekövetkezett probléma esetén fontos, hogy a segítség minél előbb megérkezzen. A túl hosszú várakozási idő késlelteti az autó eljuttatását a szervizbe. Sőt, a helyzettel kapcsolatos feszültséget is csak fokozza. Emiatt egy beérkező hívás esetén nem késlekedünk az indulással. Diszpécsereink feladata, hogy a lehető leggyorsabban átadják az információt a terepmunkás csapatnak. Így azok gyorsan a helyszínre érkeznek, és megkezdődhet az autómentés.  Különösen fontosnak tartjuk, hogy ezt mindig biztosítani tudjuk. Emiatt cégünk a nap 24 órájában, minden nap hívható. Ez alól az ünnepnapok és munkaszüneti napok sem képeznek kivételt.

A profi autómentés árak nem kell, hogy az eget súrolják

A díjak megszabásakor is törekszünk a lehető legjobb megoldásokat megtalálni. Ezzel tudjuk biztosítani, hogy a megfelelő felszerelés birtokában legyünk, és a kliensek se fizessenek horribilis összegeket. Ez alatt pontosan azt értjük, hogy az ára az autómentésnek Budapest területén, valamint annak 10 km-es körzetében 7 999 Ft-tól kezdődik.

Korrekt autómentés Budapesten – és ez nem minden, amit kínálunk!
Korrekt autómentés Budapesten – és ez nem minden, amit kínálunk!

Ezeket a szolgáltatásokat nyújtjuk az autómentésen kívül

Cégünknél törekszünk arra, hogy a legkülönbözőbb helyzetekben is a klienseink segítségére siethessünk. Ezt úgy tudjuk lehetővé tenni, hogy többféle szolgáltatást is nyújtunk. Ezek az autószállítás, az autó bikázás és a kerékcsere.  Ezek talán jelentéktelennek tűnhetnek. Mi azonban már tapasztaltuk, hogy a helyzetek, amelyekben szükségesek, ugyanolyan bosszantóak, mint egy nagyobb meghibásodás. Az évek során összegyűlt tapasztalataink azt mutatják, hogy klienseink nemcsak a professzionális segítséget, hanem az emberséges viselkedést is értékelik. Mi ezt is nyújtjuk a szolgáltatásaink mellé autómentéskor Budapesten. Az ilyen hozzáállásunk a záloga a jó munkakapcsolatok kialalkításának és a hosszútávú bizalomnak cégünk irányába.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük