Hogyan épül fel egy autómentés?

Hogyan épül fel egy autómentés?

Cégünk struktúrájától az autómentésig
Egy pontos, gyors autómentés levezénylése egy jól szervezett csapattal kezdődik. Természetesen rendes szerszámok, felszerelés nélkül hiába erőlködnénk, nem működne a munka, de erről kicsit később. A kellékeink maximális kihasználásához szakértelem és szervezett csapatjáték szükséges. Legtöbb munkatársunk már több éve dolgozik velünk a szakmában, amikor pedig újonc érkezik, azt alapos betanításban részesítjük. De azon belül, hogy mindannyian tisztában vagyunk mások munkakörével, mindenkinek személyre szabott feladata van. Nem üssük bele az orrunkat mások tevékenységébe, hiszen azt Ő tudja a legjobban a csapatból.

Egy budapesti autómentés folyamata

Azt fentebb letárgyaltuk, hogy mindenki a saját feladatával foglalkozik, de vajon mi is kell egy autómentés lebonyolításához? Kinek mit kell elvégeznie, hogy kerek egész képet kapjunk, egy olyan végeredményt, mellyel mindenki elégedett lehet?
Kezdjük a telefon felvételével, ezt az ügyfélszolgálatunk végzi. Az ő dolguk, hogy jelentkezzenek a telefon túlsó vonalon, amikor egy bajbajutott segítség után néz. Fogadják a hívást, rögzítsék az alapinformációkat majd kiadják az utasításokat a terepeseknek és a közlekedést figyelő munkatársnak. Az utóbbinak a feladata, hogy megtalálja a pillanatnyi leggyorsabban járható utat a célpontig. Míg a terepeseknek, hogy minden kapott információval élve, kiválóan végrehajtsák az autómentést Budapesten.

Megfelelő eszközök = jól végrehajtott autómentés

Folyamatosan fektetünk újabb és modernebb eszközökbe. Ahogy minden szakma, úgy az autómentés is fejlődik. Így azon túl, hogy könnyíthetünk a saját munkánkon, egyre több területet lefedünk. Pontosan ennek a fejlődésnek tudható be az is, hogy kisteherautókat, motorkerékpárokat is szállítunk. Továbbá az is, hogy immár autómentéskor 4 személy elszállítását is kivitelezzük. Természetesen ez nem követel felárat. A megfelelő eszközök használata azt is jelenti, hogy teljes biztonságban vihetünk el A pontból B-be egy-egy járművet.

Amiről biztosítsuk az ügyfelet autómentéskor

Legyen szó autómentésről Budapesten vagy az ország bármely pontján, a legfontosabb elvek nem változnak. Ezek közé sorolható, hogy mindig reális kiérkezési időt mondunk, mindig előre lefektetett árért végezzük el a mentést, továbbá, hogy mindig teljes biztonságban szállítsuk el a járművet. Mert mi azt a filozófiát kövessük, hogy „csináld meg rendesen vagy sehogy”. Hát megcsináljuk rendesen, hogy Ön maximálisan elégedett legyen. 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük