Autómentés Kispest, XIX. kerület

Autómentés Kispest, XIX. kerület

Autómentés Kispest? Válasszon megbízható autómentő!

Autómentő vállalkozásunk már hosszú évek óta segít a bajba jutott sofőröknek balesetek, meghibásodások vagy egyszerű szállítási megbízások esetén. Sajnos azoknál a járműveknél is fennáll a hiba esélye, amelyeket gazdájuk nagy gonddal őriz, rendszeresen szervizel. Több ügyfelünkkel is előfordult már, hogy egyébként megfelelően karbantartott, jó állapotú autója egyik pillanatról a másikra meghibásodott. Természetesen, sokkal kisebb az esélye, hogy ilyen történik Önnel, ha a fent említett módon jár el, de sajnos mindenkivel megeshet. Érdemes elővigyázatosnak lenni és előre felkészülni az ilyen eshetőségekre, elmenteni egy megbízható autómentő telefonszámát, aki gyorsan és nagy odafigyeléssel dolgozik.

Autómentés XIX. kerület? Hívja a Lukács Autómentőt!

Autómentés Kispest szolgáltatásunkra nagy az igény. Budapesten hatalmas járműforgalom halad keresztül napi szinten, ebből kifolyólag a balesetek, meghibásodások száma is sajnos magas. Előfordulnak úthibák is, így érdemes körültekintően vezetni, mert egy-két nagyobb kátyú komoly kárt okozhat a futóműben.

Autómentés Kispest esetén, hívja a Lukács Autómentőt!

Ügyfélszolgálatunk a nap 0-24 órájában elérhető, éjjel és nappal is fogadjuk a hívásokat. A legfontosabb adatok, amire szükségünk van a tartózkodási helye és a kár mértéke. Minél pontosabb leírást tud adni, annál inkább megkönnyíti számunkra a mentést. A bejelentést követően munkatársaink rövid időn belül kiérkeznek a helyszínre és elkezdik a mentést. Először mindig megpróbálják helyben orvosolni a problémát, azonban ha ez nem kivitelezhető, akkor elszállítják a járművet. Igény esetén a sofőr és az utasok szállításában is segíteni tudnak!

Autómentés Kispest, XIX. kerület szolgáltatásunk mellett a következő megbízásokat is vállalni tudjuk:

  • Lerobbant autók mentése, szállítása
  • Balesetett szenvedett járművek mentése, szállítása
  • Defektes autók mentése, szállítása
  • Utánfutó szállítás
  • Lakókocsi mentése, szállítása
  • Autómentés olcsón
  • Autószállítás

Autómentés díjak

Az árakat mindig a körülmények formálják. Pontos összeget telefonos egyeztetés után tudunk közölni, viszont ezen felül nincsenek rejtett költségek!

Autómentés Kispest, XIX. kerület? Hívja a Lukács Autómentőt a +36 20 552 4953-as telefonszámon!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük