Autómentés Budafok – Tetény, XXII. kerület

Autómentés Budafok - Tetény környékén

Autómentés Budafok – Tetény, XXII. kerület? Hívja a Lukács Autómentőt!

A tapasztalt sofőrök már tudják, hogy a rendszeresen karbantartott gépjárművekkel is előfordulhatnak olyan meghibásodások, amelyek következtében autómentésre van szükség. Természetesen ennek esélye jelentősen csökkenthető, ha odafigyelünk a gyakori karbantartásra és kivizsgált, jó állapotú autóval közlekedünk. Mégis, könnyedén megjelenhetnek hibák, amikre nem igazán lehet felkészülni. Ennek érdekében érdemes elmenteni néhány telefonszámot és segélyhívót, amelyek ilyenkor a segítségünkre lehetnek. Ilyen lehet például a Lukács Autómentő telefonszáma is, ugyanis ha Budafok – Tetény közelében éri a kellemetlenség, akkor azonnali mentést kérhet!

Autómentés Budafokon? Hívja a Lukács Autómentőt a +36 20 552 4953-as telefonszámon!

Ügyfélszolgálatunkat éjjel és nappal is, 0-24 órában keresheti, ha segítségre szorulna! A bejelentéskor kérjük próbálja minél részletesebben körülírni a problémát, illetve a baleset, hiba helyszínét is. Munkatársaink ezáltal a megfelelő járművel és felszereltségben indulhatnak az Ön megsegítésére. Rövid idő alatt megérkeznek, a problémát annak mértékétől függően a helyszínen megpróbálják elhárítani, ha nem sikerül, akkor pedig elszállítják a járművet. Igény esetén a sofőr és utasai szállítását is megoldják. Ha tehát autómentés Budafokon, akkor Lukács Autómentő (+36 20 552 4953)!

Megbízható autómentés Tetény környékén a Lukács Autómentőtől!

Autómentés Tetény szolgáltatásunkat gyakran veszik igénybe a budapesti ügyfeleink. Kollégáink 0-24 órában készenlétben állnak, hogy szükség esetén gyorsan ki tudjanak érni a helyszínre.

Sűrűn előfordulnak szabálytalan előzések miatt bekövetkező balesetek, de nem ritka a gépjármű meghibásodása sem.

Autómentés Budafok – Tetény mellett egyéb szolgáltatásokat is biztosítunk:
  • Lerobbant autók mentése, szállítása
  • Balesetet szenvedett járművek mentése, szállítása
  • Defektes autók mentése, szállítása
  • Árokba csúszott autók mentése
  • Motorkerékpár mentés Budafok
  • Autómentés Tetény
  • Utánfutó szállítás
  • Kisbusz szállítás
  • Autó bikázás

Bármilyen meghibásodás is érje útközben, munkatársainkra bármikor számíthat. Ebből adódóan érdemes elmenteni telefonszámunkat: +36 20 552 4953

Autómentés Budafok – Tetény, XXII. kerület? Hívja a Lukács Auótmentőt!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük