Autómentés Kelenföld és Albertfalván a XI kerületben

Autómentés Kelenföld és Albertfalván a XI kerületben

Autómentés Kelenföld – sok autó, sok meghibásodás

A legnépesebb kerületként, a főváros nyugati kapujaként a XI. kerület egy igazán forgalmas régió. Az Erzsébet vagy a Petőfi hídon átkelve, eljuthatunk a Gellérthegyhez, ami pedig az egyik első számú turista látványosság. Mindezekből kifolyólag nagyszámú ember, rengeteg jármű halad keresztül ezen kerület útjain. Mindenképp ajánlatos megtekinteni a látványosságokat, ha pedig bármilyen probléma merülne fel autójával, akkor autómentés XI került szolgáltatásunkat bármikor igénybe veheti. Legyen szó lemerült akkumulátorról, defektről vagy rosszabb esetben balesetről, szakembereink bármilyen meghibásodás során segíteni tudnak!

Hogyan kerülnek elszállításra a járművek az autómentés Albertfalva kerület szolgáltatásunk keretein belül?

Leggyakrabban mozgásképtelen autók esetében kérik a segítségünket. Akkor nevezhetünk mozgásképtelennek egy járművet, ha nem forog a kereke. Ezt a jelenséget többféle ok is kiválthatja. Az elektromos és hibrid autók esetén gyakran előfordul, hogy blokkol a kerékrendszer, de az automata váltó hibája is mozgásképtelenné tudja tenni a gépjárművet. Ilyenkor sokszor parkolóállásban ragad az autó, de a kézifék meghibásodása is hasonló problémát okoz. Rosszabb esetekben előfordulhat, hogy a futóműt éri sérülés, kiszakadhat a lengőkar, ilyenkor a kerék sincs már az autó alatt. Baleset során a gátló, rugó eltörhet, akkor pedig a kocsi „ráül” a felfüggesztésre. A kormányösszekötő is eltörhet, ekkor pedig kormányozhatatlanná válik a jármű. Ha ez bekövetkezne, akkor a blokkolt, vagy épp hiányzó kerék helyére egy úgynevezett gurítókocsi kerül, ami megkönnyíti a mentést. Segítségével újra gurítható lesz az autó, ekkor pedig már a csörlővel fel lehet húzni a mentő járműre.

Autómentés Albertfalva – autók és munkagépek szállítása

Autómentés Albertfalva szolgáltatásunk keretein belül nem csak autókat, munkagépeket vagy egyéb építőipari gépeket, berendezéseket is szállítani tudunk. Legyen szó bobcatről, homlokrakodóról, minikotróról, raklapos áruról vagy bármilyen egyéb dologról 3 tonnáig.

Autómentés XI kerület – leggyakoribb meghibásodások

Autómentés XI kerület szolgáltatásunkat általában a következő problémák esetén veszik igénybe:

  • Akkumulátor meghibásodás
  • Motorhiba
  • Balesetből adódó mozgásképtelen vagy törött autó elszállítása
  • Roncsautó elszállítás
  • Mikrobusz elszállítás
  • Lemerült elektromos autók szállítása
  • Kormánymű meghibásodás
  • Futómű sérülés
Autómentés Kelenföld? Hívja a Lukács Autómentőt!

A Lukács Autómentő munkatársai sokéves tapasztalattal rendelkeznek az autómentés és szállítás területén. Bármilyen probléma éri, hívja ügyfélszolgálatukat, kollégáik rövid időn belül kiérkeznek a helyszínre és megkezdik a mentést. Gyakran előfordul, hogy elhárítható a hiba a helyszínen, ilyenkor azonnal intézkednek. Ha ez nem segít, akkor rövid időn eljuttatják a járművet az Ön által választott helyre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük