Önjáró ollós emelő

Önjáró ollós emelő

Stabil és megbízható emelőre van szüksége? Válassza az ollosemelogep.hu önjáró ollós emelőit!

Partnercégünk, az ollosemelogep.hu már hosszú évek óta foglalkozik önjáró ollós emelők forgalmazásával. Legyen szó kültéri vagy beltéri munkavégzésről, ügyfeleik mindig elégedetten nyilatkoznak a tőlük vásárolt vagy bérelt gépekről.

Önjáró ollós emelőik ollóhoz hasonló szerkezetükről kapták nevüket, ami egyben a stabilitásuk forrása is. Még a legnagyobb magasságokban is nagyfokú stabilitás jellemzi őket, a merev tartókarok biztos szolgálatot nyújtanak. Önjárónak is nevezhetjük őket, mivel a platformon állva is irányíthatók, ezáltal gördülékeny és könnyed munkavégzést tesznek lehetővé.

Az önjáró ollós emelőket két nagy csoportra oszthatjuk, elektromos és diesel motoros modellekre. A diesel motoros önjáró ollós emelőket inkább kültérre alkalmazzák, mivel terepre való gumikkal rendelkeznek, egyenletes talajon is megállják a helyüket. Ezzel szemben az elektromos kiadások főleg beltéren kerülnek használatra, mivel rendkívül csendesek és füstmentesek, nem zavarják környezetüket. Kérhetők fehér gumikkal is, ezáltal elkerülhetők a foltok a kényesebb talajokon.

Amennyiben további kérdése van az önjáró ollós emelőkkel kapcsolatban, látogasson el az ollosemelogep.hu-ra!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük