Autómentés és autószállítás Szigethalom

Autómentés M4 autópálya – új szolgáltatás a Lukács autónál!

Szigethalmon és környékén gyakran dolgozunk autómentőként, így jól ismerjük a város útjait, kereszteződéseit és a legkönnyebben megközelíthető helyeket. Ebben a cikkben megosztunk néhány hasznos tippet autómentés és autószállítás témában Szigethalmon.

Szigethalom városa Pest megyében található, a Szigetszentmiklósi járásban. Budapest agglomerációjához tartozó település, fontos tömegközlekedési csomópont. A város Csepel-Sziget középső részén fekszik, sík területen. Budapesttől 12 kilométerre található. Nyugodt utcákkal rendelkező, kertvárosias jellegű település, Szigetcsép, Tököl, Halásztelek és Dunavarsány városokkal határos.

A közel 20000 lakossal rendelkező város megközelíthető az M0-s körgyűrűn keresztül Dunavarsány, Tököl és Halásztelek felől az 5101-es úton, valamint Szigetszentmiklós felől az 51 101-es úton. Autómentőként azt tapasztaljuk, hogy a város utainak minősége elég jó, különösen ha összehasonlítjuk egy budapesti belvárosi kerületek útszakaszaival. Amire viszont figyelni kell Szigethalmon, az az elsőbbségadási kötelezettség betartása. Sajnos tapasztaltuk már, hogy ezt nem mindenki tartja be.

Az elsőbbségadás betartásához néhány hasznos tipp:

  • tartsák be a kereszteződéshez érve kihelyezett jelzőtáblák utasításait,
  • a zebra úttesten való átkeléskor figyeljenek a gyalogosokra,
  • ne felejtsék el, hogy az elsőbbséget adó úton közlekedő gépjárműveknek kell megállniuk a stoptáblánál.

Mivel Szigethalmon is gyakran előfordulnak autószállítási igények, fontos tudni, hogy mikor szükséges egy ilyen szolgáltatás igénybevétele.

  • Ha autója meghibásodott, és nem tudja elvinni javíttatni,
  • ha úgy dönt, hogy eladja a gépjárművét, de nem tudja eljutattni a vevőhöz,
  • vagy ha át kell költöznie, és nem tudja az autóját magával vinni,

akkor autószállítást kell igénybe vennie.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük