Knaus-Weinsberg lakóautó modellcsaládok

Knaus-Weinsberg lakóautó modellcsaládok

Szeretne kipróbálni valami újat? Járja be Magyarország látványosságait Knaus lakóautóval!

A Prémium Lakóautó járművei segítségével egy igazán költséghatékony, mégis felejthetetlen utazásra indulhat luxus körülmények között. Knaus lakóautó bérlésével elfelejtheti a szállásfoglalással járó nehézségeket, valamint a nagyobb embertömegeket is elkerülheti. Kötöttségek nélkül utazhat bárhová az ország határain belül vagy kívül. Töltsön minőségi időt családjával vagy barátaival távol a város zajától!

Knaus lakóautó bérlés a premiumlakoauto.hu-ról!

Ezek a járművek modern és komfortos beltérrel rendelkeznek, a hosszabb utak során is jó közérzetet biztosítanak utasaiknak. Számtalan rejtett tárolóval vannak felszerelve, így nagy mennyiségű csomag szállítható velük. Klímával és számtalan extra kiegészítővel rendelkeznek, így igazán otthonos utazási körülményeket tesznek lehetővé. Az utazó- és alvóhelyek száma általában modellenként eltérő, többségében 4-6 fő befogadására képesek. A Prémium Lakóautó flottája folyamatosan bővül, ezáltal évről-évre a legmodernebb modellekhez juthat hozzá. Knaus lakóautóik rendszeres karbantartáson esnek át, így mindig kifogástalan állapotban kerülnek az ügyfelekhez. Kínálatukban jelenleg a következő modellek közül választhat:

  • Knaus Boxstar 600 Street XL
  • Knaus Live TRAVELLER 650DG
  • Knaus Live I700 MEG
  • WEINSBERG CARASUITE 700 ME “2021”

Melyik Knaus lakóautó modellt érdemes választani?

A WEINSBERG CARASUITE 700 ME “2021” lakóautó egy 2021-es modell 2287 cm3 hengerűrtartalommal és 118 kw / 160 Le teljesítménnyel. Ez a Fiat Ducato alvázon futó, félintegrált modell tökéletes választás lehet kisebb baráti társaságok és nagycsaládosok számára is. Öt alvó- és utazóhellyel bír, menetklímával, állófűtéssel is felszerelt. 2 darab LCD TV és beépített DVD lejátszó is megtalálható benne. A hátsó franciaágy mellett egy az utazó fülke felett található és onnan leereszthető másik ággyal is rendelkezik.

A Knaus Boxstar 600 Street XL egy igazán új modell. 2022-es évjáratú, szintén Fiat Ducato alvázzal. E lakóautó négy utazó- és alvóhellyel rendelkezik ugyan, de beltere luxus körülményeket biztosít minden utazáshoz. Rendelkezik tolatókamerával, előtető LED világítással és Remis rolórendszerrel is. A Knaus Live I700 MEG egy integrált, egyterű modell. Hatalmas szélvédővel rendelkezik, így igazán kivételes utazást biztosít, jelentősen eltér a többitől.

Ha bármilyen kérdése van a Knus lakóautókkal kapcsolatban, akkor látogasson el a premiumlakoauto.hu weboldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük