Autómentés, gépszállítás kizárólag 3,5 tonnáig

Autómentés, gépszállítás kizárólag 3,5 tonnáig

Mi a Lukács autómentőnél igazán elhivatottak vagyunk abban, hogy minél jobb és minél széleskörűbb szolgáltatás palettával rendelkezzünk. Mindezt úgy, hogy egyik sem menjen a másik minőségének a rovására. Sokszor találkoztunk már ezzel a jelenséggel, amikor valaki bővítette a kínálatát és az addigi alapszolgáltatásaik pedig vesztettek a minőségükből. Mi ezt nem akarjuk és nem is tesszük! Nálunk az autómentés gépszállítás is ugyanannyira fontos, hiszen ezzel embereken tudunk segíteni. Ennél pedig nincs értékesebb a számunkra. Az elhivatottságunk és a korrektségünk miatt egyelőre 3,5 tonnáig lehetséges nálunk az autómentés gépszállítás is.

Mennyire lehet felkészülni egy lerobbanásra?

Rajtunk múlik. Azonban azt látni kell, hogy egy ilyen felkészülési időt vesz igénybe. Főleg, ha csak nincsenek kapcsolataink, akkor nem is tudjuk, hogy hol kezdjünk neki. Manapság megannyi autómentő szolgáltató létezik, a kérdés mindig az, hogy melyik éri meg igazán? Léteznek olyanok, akik prémium minőséget kínálnak, persze csillagászati pénzekért. Ezen kívül persze olyanok is vannak, akik olcsón tudnak dolgozni, azonban silány minőségű a munkájuk. Mindközül talán a legrosszabbak azok, akik drágán is és rosszul is dolgoznak. Nem nehéz tehát kitalálni, hogy ebből létezik a legtöbb. Érdemes ezért kérdezősködni és a netet kutatni annak érdekében, hogy tudjunk kit hívni.

Ugyanez a helyzet a gépszállítás tekintetében is. Nagyon fontos, hogy megfelelő szakértelmű szolgáltatóra bízzuk a szállításainkat. Másképp még nagyobb kárunk keletkezik.

Összességében mi a helyzet az autómentés gépszállítás tekintetében a Lukács autómentőnél?

Köszönhetően a folyamatos fejlesztéseinknek igyekszünk mindig a legprecízebb munkákat végezni, hiszen tudjuk, hogy a bizalom a legfontosabb. Éppen ezért az autómentés gépszállítás is kiemelten fontos a számunkra. Ránk a nap 24 órájában számíthat, ráadásul attól sem kell tartania, hogy a megbeszélt kiszállási díjakon kívül egyéb költségek lennének.

Milyen árak vannak nálunk az autómentés gépszállítás tekintetében?

Az alábbiakban nem csupán az autómentés gépszállítás vonatkozású árakat mutatjuk be, hanem az összeset:

– Az autó bikázása Budapesten és környékén: 5 999 Ft-tól,

– Az autó kerékcseréje Budapesten és környékén: 5 999 Ft-tól,

– Valamint, a vidéki autómentés esetén: 100-150 Ft/km+ áfa.

Milyen költségeket befolyásoló tényezők lehetnek még:

–        Megtett kilométerek száma,

–        Szállítandó gépjármű mérete és súlya,

–      Műszaki mentés: felborult vagy sárba ragadt, árokból való kihúzás, mélygarázsból való mentés is akár,

–        Automata váltós vagy kézi,

–        Forognak a kerekek vagy kitört/nem forog,

–        Éjszakai vagy nappali autómentés,

–        Kormányozható-e a gépjármű,

–        Személyautó, teher vagy alacsony sportautó.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük