Furgonmentés? Ha nem velünk történik el se hisszük

Furgonmentés? Ha nem velünk történik el se hisszük

Ugye ismerjük a túl szép, hogy igaz legyen jelenséget? Sokszor történik meg velünk az életben, hogy ilyet tapasztalunk és olyankor rendszerint be is bizonyosodik, hogy van baj is. Nagyon ritkán találkozunk olyan helyzettel, amikor a csillagok is összeállnak és tényleg minden a legnagyobb rendben történik. Pont ez történt velünk is, amikor a minap mentünk a családdal kirándulni. Fontos a történet szempontjából, hogy egy 2005-ös furgonunk van, amely eddig sosem hagyott cserben bennünket. A folyamatos szervizelés nálunk alapkövetelmény volt egész életünkben, hogy ne történhessen semmi rossz útközben.

Azonban, mint tudjuk az ördög sosem alszik, így most sem tétlenkedett és az út háromnegyedénél hírtelen megállt. Bár próbálkoztam, mégis tudtam, hogy ennek furgonmentés lesz a vége.

Hogyan indultunk el a családdal az internetes furgonmentési kalandunkon?

Lévén, hogy pont megfelelő helyen állt meg, legalább nem tartottuk fel az utánunk levőket és nyugalomban kezdhettük felmérni a helyzetet.

  • Először is átnéztem az autót, hiszen, ha nincs szükség furgonmentésre, akkor ne is dobjuk ki a pénzt rá
  • Csak úgy dúskáltunk az időben, így volt elég lehetőségünk arra, hogy feltérképezzük milyen lehetőségek vannak egyáltalán foglalkozik e furgonmentéssel valaki
  • Első szempont volt a keresőben levő helyezés, hiszen ez is már árulkodó lehet
  • Második a furgonmentést végző cégek weboldalának tanulmányozása, hiszen, ha a minőségre adnak, akkor valószínű a szolgáltatás is menő lesz.
  • Harmadszor átnéztük, hogy vannak-e értékelések és esetleges használatba veendő szolgáltatásról
  • Negyedszer pedig, hogy milyen opciók vannak és mennyibe kerülnek.

Hosszas gondolkodás után megszületett a döntés és a Lukács autómentőt választottuk. Utólag azt kell mondjam, hogy hála Istennek.

Benyomások a szolgáltatásról:

Az, ami először megdöbbentett az a kedvesség, ahogy viselkedtek velünk és a közvetlenség, amelyet irányunkba közvetítettek. Sokan alábecsülik ezeket, amikor szolgáltatást nyújtanak. Egy ilyen helyzetben kulcsfontosságú, hogy hogyan viselkedik a szolgáltatást végző személy, ugyanis erről fogjuk megítélni a céget. Érdekes volt számunkra, hogy nem csak a furgonszállítás volt az elsődleges a cégnek, hanem mi is. Indulás előtt többször is átnézték a furgonunkat, hogy megfelelően, biztonságosan van-e rögzítve és csak utána keltünk útra. A legközelebbi szerelőhöz szállítottak bennünket és szerencsére gyorsan megszerelhető hibáról volt szó.

Gondolom azt nem is kell említenem, hogy a gyerekek az egész hercehurcát mennyire élvezték és bár egy kis kitérővel, de végül eljutottunk a célunkhoz. Bizonyára rosszabb helyzetben lettünk volna, ha nincs időnk, vagy elálljuk valaki útját, ezért mindenkinek azt ajánlom, hogy tájékozódjon előre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük