Mennyibe kerül a tréleres autószállítás Budapesten 2023-ban?

Mennyibe kerül a tréleres autószállítás Budapesten 2023-ban?

Az autómentés egy olyan szolgáltatás, amely gyakran menti meg a napot, amikor autóproblémák merülnek fel. Ám néha előfordul, hogy a lerobbant vagy balesetet szenvedett jármű nem könnyen mozgatható. Ilyen esetekben a tréleres autómentés válik elengedhetetlenül fontossá.

Tréleres autószállítás árak – a szolgáltatásról bővebben

A tréleres autószállítás olyan járműveknek a szállítására alkalmas, amelyek sérült állapotuk vagy méretük miatt nem mozgathatók saját erőből. Ilyenek lehetnek a lerobbant személyautók, kombik vagy akár nagyobb teherautók, buszok, terepjárók, és a luxusautók is. A tréleres autómentés árakat tehát számos tényező befolyásolja. A szolgáltatás lehetővé teszi a sérült járművek kíméletes kezelését. Az adott gépjárművet egy szakértő műszaki felszerelés segítségével stabilan és biztonságosan rögzíti a trélerre, ezáltal elkerülve a további károkat.

A tréleres autószállítás gyors és hatékony megoldást nyújt. A trélerre történő felrakását és a szállítását jól képzett szakemberek végzik, így rövid időn belül szinte bármilyen méretű jármű elszállítható.

Tréleres autószállítás árak – a szállítás menete

 1. Helyszíni felmérés: Az autómentők először megérkeznek a helyszínre, ahol a jármű lerobbant vagy sérült. Egy alapos felmérés során meghatározzák a helyzetet és azokat a lépéseket, amelyekre szükség van a trélerre történő felrakáshoz.
 2. A jármű rögzítése a trélerhez: A szakemberek speciális rögzítő eszközökkel rögzítik a sérült járművet a trélerhez. Az erős rögzítés biztosítja a biztonságos szállítást.
 3. Szállítás a célpontig: A lerobbant vagy sérült járművet a kívánt célpontig szállítják. A stabil és biztonságos szállítás érdekében a szakemberek végig figyelnek a járműre az út során.
 4. Célhoz érkezés és kirakodás: Amikor a jármű megérkezik a kívánt helyszínre, a trélerről leemelik és óvatosan leteszik. Ezt követően a járművet átadják a tulajdonosnak, vagy a szerelőnek.

Tréleres autószállítás árak – előnyök

 1. Kíméletes szállítás: A tréleres autószállítás lehetővé teszi a járművek kíméletes szállítását, minimalizálva a további károsodás lehetőségét.
 2. Képzett szakemberek: A tréleres autómentést végző szakemberek képzettek és tapasztaltak a nehezen szállítható járművek kezelésében is.
 3. Gyors és hatékony megoldás: A szolgáltatás gyorsan és hatékonyan segít elmozdítani a lerobbant vagy sérült járművet a helyszínről.
 4. Biztonság és kényelem: Az autószállító szolgáltatásoknak köszönhetően a járművezetőknek és az utasoknak nem kell aggódniuk a helyszínen történő javítás vagy szállítás miatt.
Tréleres autószállítás árak

A Lukács Autómentő alapdíjai:

 • Autómentés: 7.999 Ft-tól
 • Autószállítás: 7.999 Ft-tól
 • Bikázás: 5.999 Ft-tól
 • Kerékcsere: 5.999 Ft-tól

Az alapdíjak alatt kizárólag a fővárosi tréleres autószállítás árak értendők. A vidéki tréleres autószállítás árak a következőképp alakulnak: 100-150 Ft/km+ áfa.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük