Autómentő Csepel, avagy autómentés Budapest XXI. kerületében

Autómentő Csepel, avagy autómentés Budapest XXI. kerületében

Vállalkozásunk, a Lukács Autómentő az elmúlt években folyamatosan kiterjesztette szolgáltatásait a főváros szinte minden kerületére, az agglomerációra és az autópályákra is. Így jutottunk el oda, hogy immáron Csepelen is módunkban áll az autósok segítségére sietni. Autómentő Csepel szolgáltatásunk a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhető. Sőt mi több, autómentős munkatársaink, helyszíni segítőink, diszpécsereink és közlekedésfigyelőink ünnepnapokon is a bajba jutottak rendelkezésére állnak.

Fontos, hogy cégünk nem operál rejtett költségekkel. A telefonos érdeklődés vagy megrendelés során konkrét és olcsó ajánlatot adunk az autómentésre, vagy autószállításra. Ha leendő ügyfelünk elfogadja ajánlatunkat, megkezdjük a helyszínre való kiszállást Csepelen is! Autómentő Csepel szolgáltatásunk során a kiszállási idő sosem több, mint 30 perc. Ez közlekedésfigyelő munkatársainknak köszönhető, akik segítségével a forgalmat elkerülve tudunk mielőbb az Ön segítségére sietni.

Budapest XXI. kerülete, azaz hétköznapi nevén Csepel, a magyar főváros egyik legváltozatosabb területe. Egyaránt megtalálható itt a kertvárosias, falusias, vízparti, valamint lakótelepi és ipari városrész és környezet. Változatossága ezért, Budapest többi területéhez képest, Csepelt egy autómentős szempontból közepesen nehéz tereppé teszi. Autómentő Csepel szolgáltatásunkba nem csak az autó esetleges elszállítása, hanem az autó bikázása és a kerékcsere is beletartozik.

Az autómentés árait, mint ahogyan más területek esetében, Csepelen is az alábbiak befolyásolják leginkább:

 • Megtett kilométerek száma
 • Szállítandó gépjármű mérete és súlya
 • Műszaki mentés: felborult vagy sárba ragadt, árokból való kihúzás, mélygarázsból való mentés
 • Automata váltós vagy kézi
 • Forognak a kerekek vagy kitört/nem forog
 • Éjszaka vagy nappali autómentés
 • Kormányozható-e a gépjármű
 • Személyautó, teher vagy alacsony sportautó
 • Milyenek a terepviszonyok mélygarázsba van, út szélén, városközpontban vagy külterületen?

Alapáraink a következők szerint alakulnak:

 • Autómentés és autószállítás: 7 999 Ft-tól, ingyenes kiszállással (Budapest + 10 km), 4 személy ingyenes szállítása, 5 percen belül visszahívjuk, 100% elégedettségi garanciával!
 • Autó bikázása Budapesten és környékén: 5 999 Ft-tól
 • Autó kerékcseréje Budapesten és környékén: 5 999 Ft-tól.

Segítségkérésért tárcsázza a +36-20-563-0389-es telefonszámot! Az alapdíjak csak magán a fővároson belül számítódnak. A vidéki autómentési árak máshogy számoldónak: azaz 100-150 Ft/km+ áfa.

Áraink bruttóban értendőek. Az árképzéssel kapcsolatban cégünk fenntartja a jogot, hogy szélsőséges helyzetek megoldása esetén egyedi árakat képezzen és alkalmazza azt. Rejtett költségektől nem kell tartani! Hívjon minket bármikor, mi készenlétben leszünk és sietünk az ön segítségére. Az árat még azelőtt közöljük Önnel, mielőtt megindulnánk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük