Autómentő, autószállító XX. kerület Pesterzsébet

Autómentő, autószállító XX. kerület Pesterzsébet

Ha megbízható és gyors autómentésre van szüksége Budapest XX. kerületében, Pesterzsébeten, akkor válasszon minket. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk, és mindig készen állunk arra, hogy segítséget nyújtsunk, legyen szó balesetről, vagy műszaki hibáról. Akár autószállítás a XX. kerületben, vagy autómentés a XX. kerületben, ránk mindig számíthat!

Autómentő Pesterzsébeten – Miért válasszon minket?

A Fiat Ducato autószállító Pesterzsébeten akár 1500 kg össztömegű személyautók, motorok, kisteherautók és utánfutók szállítását is vállaljuk. Az autómentés Pesterzsébeten gyorsan és hatékonyan történik, hiszen jól ismerjük a környéket, és rövid időn belül a helyszínre érkezünk. Szolgáltatásunk kiterjed a gurulóképes, kisebb balesetes vagy műszaki hibás autók szállítására is.

Autómentő Pesterzsébeten – Mit tartalmaz a viteldíj?

Az autószállítás a XX. kerületben egyszeri felrakást és lerakást, valamint a helyszínre történő kiszállást és maximum félóra várakozást foglal magában. Bármilyen plusz feladat megoldható, viszont extra költséggel járnak.

Azonnal indulni tudunk, ha éppen nem dolgozunk, és éjszakai vagy hajnali kiállás is lehetséges plusz 50% ellenében. Az autómentés XX. kerület területén előre megbeszélt időpontban a legjobb, ha biztosítani szeretné a gyors segítséget.

Autómentő Pesterzsébeten – Helyszíni javítás

A helyszíni javítások közé tartozik a lemerült akkumulátor bebikázása 500A bikakábellel, illetve új akkumulátor szállítása szükség esetén. Emellett defektes gumi cseréje vagy a gumi javításra való szállítása is megoldható. Mindezt 10000+áfa induló áron a XX. kerületben. Mini kompresszorral is rendelkezünk a gumi felfújásához.

Autószállító Pesterzsébeten – Biztosítás

Szolgáltatásunk CMR biztosítással rendelkezik 100 ezer Euróig. Ez fedezi az esetleges károkat. Azonban nagy értékű autók szállításához egyedi biztosítás szükséges. Az autószállítás a XX. kerület területén biztonságos, viszont a legrosszabra is szükséges felkészülni.

Autószállító Pesterzsébet – Összegzés

Az autómentés Pesterzsébet területén a mi szolgáltatásunk által megbízható, gyors és professzionális megoldást jelent. Az autómentés XX. kerület minden részén gyorsan és hatékonyan történik.  Szolgáltatásunk bármikor elérhető. Több mint egy évtizedes tapasztalatunkkal, jól karbantartott teherautónkkal és hivatalos fuvarosként végzett munkánkkal biztos lehet benne, hogy járműve biztonságban és időben eljut a kívánt helyre. Ne habozzon, ha autómentésre vagy autószállításra van szüksége Pesterzsébeten. Válasszon minket, mi mindig készen állunk segíteni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük