Autómentés Fót

Autómentés Fót

Beköszöntött ismét a nyaralószezon, aminek köszönhetően egyre nagyobb tömegek veszik igénybe a magyar autópályákat. A megnövekedett forgalom több kockázattal is jár, így ilyenkor még hangsúlyosabb, hogy csak kipihenten és megfelelő állapotú autóval induljon útnak! A forróság az embernek és a gépjárműnek sem tesz jót. Így mindig legyen víz az autóban, ugyanígy a karbantartást sem érdemes halogatni.

Autómentés Fót – mire ügyeljen útnak indulás előtt?

  • Közlekedési és útviszonyok: Ellenőrizze a tervezett látogatási területek forgalmi rendjéről és útviszonyairól szóló információkat. A magyarországi közlekedésről tájékoztatást nyújt az utinform.hu weboldal, minden balesetről, torlódásról, rendkívül eseményről időben értesülhet, ha követi az oldalt. Mivel a nyaralási szezonban fokozott a forgalom, így érdemes a késést is belekalkulálni az útba.
  • Időjárási feltételek: Készüljön fel az időjárási viszonyok esetleges változásaira, például a megnövekedett hőségre, magas páratartalomra vagy esőzésekre. Nagy zivatarok esetén ne induljon útnak, ellenőrizze a meteorológiai jelentéseket!
  • Karbantartás: Minden nagyobb út előtt érdemes egy szakemberrel átnézetni az autót, ezáltal a meghibásodások jelentős százaléka elkerülhető. Ugyanígy a lámpákat, az ablaktörlőfolyadék- és az olaj szintjét is javasolt elvégezni, ehhez pedig szerelőre sincs szükség. Ügyeljen a fékekre, illetve a gumiabroncs kopottságára is!
  • Mentse el az autómentő telefonszámát: a meghibásodás mindig váratlanul éri az embert, ezért nem árt előre felkészülni és elmenteni az autószerelő és autómentő telefonszámát. A Lukács Autómentő +36 20 563 0389-es telefonszámon 0-24 órában elérhető!

Autómentés Fót – válassza a Lukács Autómentőt!

Legyen szó defektről, lemerült akkumulátorról, motorhibáról vagy bármilyen más váratlan balesetről, keresse bátran a Lukács Autómentő ügyfélszolgálatát!

  • 0-24 órás ügyelet, gyors kiérkezés: Autómentés Fót szolgáltatásunk éjjel-nappal hívható, ünnepnapokon is. A hívást követően rövid időn belül kiérkezünk a helyszínre és megpróbáljuk elhárítani a problémát. Ha helyben nem megoldható, akkor segítünk a jármű vontatásában és az utasok szállításában is!
  • Szakértelem: Autómentés Fót szolgáltatásunk igénybevétele esetén tapasztalat és képzett szerelőcsapat siet a segítségére. Vállalkozásunk sokéves múltra tekint vissza, számtalan és nagyon sokféle helyzetben kellett már mentést végeznünk, így bennünket hívva hatékony munkára számíthat!

Autómentés Fót

Autómentés Fót szolgáltatásunk értékes segítséget nyújt minden bajba jutott sofőrnek. Legyen szó bármilyen meghibásodásról vagy balesetről, tapasztalt kollégáink rövid időn belül a helyszínre sietnek és megkezdik a mentést. Gyors és hatékony segítségért hívja Ön is a Lukács Autómentőt a +36 20 563 0389-es telefonszámon!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük