Autómentés és autószállítás Alsónémedi

Autómentés és autószállítás Alsónémedi

Hibásodott már meg járműve az autópályán? Ha igen, akkor már tudja, hogy mi játszódik le ilyenkor az ember fejében, ha nem, akkor nem árt előre néhány óvintézkedést megtenni. Valószínűleg sosincs erre jó idő és jó hely, azonban a körülmények és az időzítés egyáltalán nem mindegy. Teljesen más szituációt szül, ha például a házunk előtt megy tönkre az autó, mintha ez például az autópályán történne. A veszély és a stresszfaktor is más. Ebből kifolyólag érdemes elmenteni néhány autómentő telefonszámot, így ha problémánk adódna az úton, akkor azonnal tudjunk kihez fordulni.

Hívja a Lukács Autómentőt autómentés Alsónémedi esetén!

A téli időjárás nem kedvez a sofőrök számára. Reggeli fagyok, havas, csúszós utak mind-mind megnehezítik a haladást és veszélyessé teszik a közlekedést. Csak alaposan átvizsgált és megfelelően karbantartott autóval induljon útnak! A hideg időben sokkalta nagyobb számú bejelentést kapunk autómentés Alsónémedi szolgáltatásunkra a kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt. Hiába vezetnek sokan kipihenten, éberen és a szabályokat betartva, sajnos mindig vannak figyelmetlen sofőrök, akik miatt megnövekszik ilyenkor a balesetek száma. Ebből kifolyólag érdemes elmenteni az ügyfélszolgálati telefonszámunkat (+36 20 563 0389), ami 0-24 órában elérhető!

Autómentés Alsónémedi? Hívja a +36 20 563 0389-et!

Cégünk éjjel-nappali ügyelettel rendelkezik, munkatársaink egész nap fogadni tudják a hívásokat. A bejelentést követően pedig rövid időn belül kiérkezünk a helyszínre. Szakembereink modern felszereléssel, mentésre kialakított járművekkel dolgoznak, gyorsak és hatékonyak. Többéves tapasztalattal rendelkeznek az autómentés Alsónémedi területén, így számtalan bajba jutott ügyfélnek nyújtottak már segítséget. Amennyiben utasokat szállított, azonban meghibásodás érte, akkor az utasok szállítását is meg tudják oldani. Megkereshetők egyszerű autószállítással vagy bármilyen 3,5 tonnát meg nem haladó jármű szállításával kapcsolatban is. Pontosak, precízek és nagy gonddal járnak el minden megbízás során.

Autómentés Alsónémedi áraink:

  • Autó bikázása Budapesten és környékén: 5.999 Ft-tól már elérhető,
  • A vidéki autómentés esetén az árak máshogy számolandók. Ami a következőt jelenti 100-150 Ft/km+ áfa,
  • Autómentés és autószállítás: 7.999 Ft-tól, ingyenes kiszállással (Budapest + 10 kilométeres körzetben), 4 személy ingyenes szállításával, 100% elégedettségi garanciát is vállalnak,
  • Autó kerékcseréje Budapesten és környékén: 5.999 Ft-tól
Autómentés Alsónémedi árainkat a következő tényezők befolyásolhatják:
  • Megtett kilométerek száma
  • Forognak a kerekek vagy kitört/nem forog
  • Terepviszonyok: mélygarázsban van, út szélén, városközpontban vagy külterületen
  • Szállítandó gépjármű mérete és súlya
  • Műszaki mentés: felborult vagy sárba ragadt, árokból való kihúzás, mélygarázsból való mentés
  • Személyautó, teher vagy alacsony sportautó

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük