Autómentés Soroksár

Autómentés Soroksár

Nem sok rosszabb van annál, mint amikor az autómentés Soroksár környékén szükséges. Egy ilyen környék tekintetében nem egyszerűek a körülmények. Éppen ezért egy autómentés Soroksár szolgáltatás sokszor horror árakon érhető el. Vagyis eddig így volt. Mi a Lukács autómentőnél külön figyelmet fordítunk arra, hogy a lehető legtöbb helyen megjelenjünk. Ezen túl pedig, hogy ahol megjelenünk ott ugyanazt a szolgáltatási minőséget kapják a bajbajutott sofőrök. Sok cég elfelejti, hogy egy autómentés Soroksár szolgáltatásnál, de igazán bármelyiknél nem csak az autó a fontos. Ugyanolyan sőt, ha még nem fontosabb maga a sofőr és az utasokkal való törődés.

Éppen ezért vagyunk különlegesek, hiszen az autómentés csak egy kötelező alap, amelyet biztosítunk. Ezen túl pedig a törődésen és a nyugtatáson van a legnagyobb hangsúly. Fontos egy autómentés Soroksár szolgáltatás esetében a profizmus is. Szakemberink folyamatos képzéseken vesznek részt, hogy a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani mindenkinek.

Természetesen tudjuk, hogy egy ilyen stresszhelyzetben a korrekt árak is mennyire fontosak, így a következőképpen alakulnak áraink:

– Autómentés és autószállítás: 7.999 Ft-tól, ingyenes kiszállással (Budapest + 10 kilométeres körzetben), 4 személy ingyenes szállításával, 100% elégedettségi garanciát is vállalnak,

– Autó bikázása Budapesten és környékén: 5 999 Ft-tól már elérhető,

– Autó kerékcseréje Budapesten és környékén: 5 999 Ft-tól.

– A vidéki autómentés esetén az árak máshogy számolandók. Ami a következőt jelenti 100-150 Ft/km+ áfa.

Mik azok a tényezők, amelyek még befolyással vannak egy autómentés Soroksár, vagy igazából bármelyik autómentés szolgáltatás esetében?

–        Megtett kilométerek száma,

–        Szállítandó gépjármű mérete és súlya,

–        Műszaki mentés: felborult vagy sárba ragadt, árokból való kihúzás, mélygarázsból való mentés is akár,

–        Automata váltós vagy kézi,

–        Forognak a kerekek vagy kitört/nem forog,

–        Éjszaka vagy nappali autómentés,

–        Kormányozható-e a gépjármű,

–        Személyautó, teher vagy alacsony sportautó,

–        Milyenek a terepviszonyok mélygarázsban van, út szélén, városközpontban vagy külterületen?

Lássuk be, ilyen árakkal nem sok jó szolgáltató dolgozik. Számunkra viszont a vevői elégedettség és a korrektség az elsődleges. Kiváltképpen egy autómentés Soroksár szolgáltatáskor. Hívjon bennünket ha megbízható autómentőt keres.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük