SOS autómentés

SOS autómentés

Ránk akkor is számíthat, amikor már mások nem elérhetők, ugyanis a nap 24 órájában vállalunk mindenfajta autómentést. Így ebbe a kategóriába tartozik az sos autómentés is, amely nem sok szolgáltató kínálata között található meg. Itt konkrétan arról beszélünk, amikor a leglehetetlenebb helyeken vagy időpontokban történt meg a baj és robbant le az autó. Egy sos autómentés nem jár nagyobb költséggel, mint bármelyik más mentésünk. Egy ilyen helyzetben a sofőrnek van elég baja nem, hogy még az árakon gondolkodjon. Azonban sok szolgáltató pont ezt használja ki. Érdemes minél több sos autómentés szolgáltatást górcső alá venni és ezek fényében meghozni a megfelelő döntést.

Mi a Lukács autómentőnél nem csupán korrekt árakkal, de profi szakemberekkel is dolgozunk, amelyek garantálják a minőséges és korrekt szolgáltatást. Főleg akkor fontos ez, amikor egy sos autómentésre van szükség. Ritka nyilván az ilyen helyzet, de az ördög sosem alszik, ezért jó előre felkészülni az ilyen eshetőségekre.

Na de beszéljenek a számok. Milyen árakkal is dolgozunk, és miért mondjuk, hogy mi vagyunk az elérhető legjobbak egy sos autómentés tekintetében:

– Autó bikázása Budapesten és környékén: 5.999 Ft-tól már elérhető,

– A vidéki autómentés esetén az árak máshogy számolandók. Ami a következőt jelenti 100-150 Ft/km+ áfa,

– Autómentés és autószállítás: 7.999 Ft-tól, ingyenes kiszállással (Budapest + 10 kilométeres körzetben), 4 személy ingyenes szállításával, 100% elégedettségi garanciát is vállalnak,

– Autó kerékcseréje Budapesten és környékén: 5.999 Ft-tól.

Mint minden esetben, így az sos autómentéskor is vannak különböző tényezők, amelyek még befolyásolhatják az árak alakulását. Ezek a következők:

–        Megtett kilométerek száma,

–        Forognak a kerekek vagy kitört/nem forog,

–   Milyenek a terepviszonyok mélygarázsban van, út szélén, városközpontban vagy           külterületen?

–        Szállítandó gépjármű mérete és súlya,

–        Kormányozható-e a gépjármű,

–      Műszaki mentés: felborult vagy sárba ragadt, árokból való kihúzás, mélygarázsból való mentés is akár,

–        Személyautó, teher vagy alacsony sportautó,

–        Automata váltós vagy kézi,

–        Éjszaka vagy nappali autómentés.

Az árak és a befolyásoló tényezők áttanulmányozása is ezt erősítheti meg, hogy nálunk korrektebb szolgáltatók nem igen vannak. Éppen ezért, ha sos autómentés, akkor mindenképp válassza a Lukács autómentőt. Ha fontos a profi munka és a korrekt ár.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük